Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Emlâk ofisi sahibi Kerem Kırgül: Erdek'te satın alınan gayrimenkulün değer kaybetme riski yok”

Emlâk ofisi sahibi Kerem Kırgül:  Erdek

Kerem Kırgül Emlâk Ofisi” sahibi Kerem Kırgül, şu anda emlâk piyasasının hareketli olduğunu belirtti. Erdek'teki emlâk piyasasının yaz dönemlerinde hareketlilik kazandığını vurgulayan Kırgül, şunları söyledi:

“Kerem Kırgül Emlâk Ofisi” sahibi Kerem Kırgül, şu anda emlâk piyasasının hareketli olduğunu belirtti. Erdek’teki emlâk piyasasının yaz dönemlerinde hareketlilik kazandığını vurgulayan Kırgül, şunları söyledi:
“Erdek’teki gayrimenkullerin fiyatları, bulundukları yere göre değişiyor. İlçede 40 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişen fiyatlarda konut var. Ancak Erdek’te alınan gayrimenkulün, değerini kaybetme riski hiç yok.”
Erdek’te, turizmin gelişmesi için bu sektörün içinde bulunanlar arasında mutlaka bir koordinasyonun gerekli olduğuna dikkati çeken Kırgül, şöyle konuştu:

“Bırakın böyle bir koordinasyonu, sektörün içinde başta yer alan turizm işletmeciler bile ciddi bir çaba harcamayıp her şeyi belediyeden bekliyor. Elbette ki belediye de turizme destek verecektir ama sektörün içinde yer alan herkes elinden geleni yapmak zorundadır. Erdek, turizmde büyük bir tembellik içinde. İşte bakın, bir süredir ilçemizde, sahildeki çay bahçeleri yok, Erdek’te hareketlilik de bitti. Demek ki, Erdek turizmi, sadece çay bahçelerine bağlıymış. Kısacası turizm, Erdek için yıllardır kanayan bir yara durumuna geldi.”
Erdek’te konut yapmak için mutlaka yeni arsalar üretilmesi gerektiğinin altını çizen Kırgül, yeni konut veya yeni konut yapmak için arsa satın almak isteyenlerin, almayı düşündükleri arsanın veya gayrimenkulün durumunu mutlaka belediyeye ve tapu müdürlüğüne sormaları gerektiğini sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli